понедељак, мај 27

Luštica Bay – mesto kojem se pripada

CityMagazine

Luštica Bay je novi mediteranski grad u nastajanju, investicija za budućnost svih generacija, dom pod motom i sloganom „A place to belong”, „Mesto kojem se pripada”.

Koloritne kamene rezidencije sa pogledom na najlepšu modroplavu nijansu Jadranskog mora, u zagrljaju maslinjaka i živopisne flore poluostrva Luštica, skladno kreiraju siluete i obrise mediteranskog ušuškanog gradića Luštica Bay.

Rezidencijalna kolekcija u Marina village-u, luksuzni hotel The Chedi sa pet zvezdica, marina za jedrilice i jahte, četiri prelepe plaže na obali otvorenog Jadrana, jedinstveno gastro i šoping iskustvo, lifestyle događaji, grade upečatljiv i sasvim poseban identitet Luštica Bay-a.

Iris rezidencije – život sa pogledom na Mediteran

Najnoviji kompleks zgrada u okviru Marina Village-a u Luštica Bay-u, Iris Residences, omogućava savršen život na obali mora. Smeštene u samom centru ove kosmopolitske destinacije, na samo pet minuta šetnje od promenade, Iris Residences već važe za jednu od najpoželjnijih adresa u Luštici Bay.

Iris Residences raspolažu jedinstveno dizajniranim stambenim prostorima od 49 do 153 m2. Prostrane terase i romantični balkoni oplemenjuju svaku jedinicu i pružaju neverovatne poglede na lepote Jadrana. Pored unikatnog životnog prostora, Iris Residences svojim stanarima nude i dodatne benefite kao što su pristup bazenima sa pogledom na magične pejzaže i more, teretani, zajedničkim prostorima i dvorištima, podzemnim i nadzemnim parkinzima, kao i svim potrebnim servisima za kompletno održavanje stambenih jedinica. Uz to, rezidentima je na svega par minuta šetnje dostupna privatna plaža, koja doprinosi luksuznom načinu života.

Život kakav bi trebao da bude

Mesto kojem se pripada odiše skladom mediteranskog načina života i pretvara vašu omiljenu letnju destinaciju u novi dom. Koloritne kamene rezidencije Marina village-a sa pogledom na plavetnilo otvorenog Jadrana omogućavaju svakodnevni užitak i savršen sklad otmenosti i jednostavnosti. Šarmantna arhitektura Marina village-a odražava bogatu kulturu i nasleđe Crne Gore, te je celokupno naselje izgrađeno od lokalnog kamena dobijenog iz ekološki čistih izvora. Ovaj ušuškan gradić raspolaže sa čak četiri plaže, a njegovi sadržaji, stanovnici, prelepa priroda i životni stil, odražavaju i slogan Orascom korporacije koja stoji iza ovog projekta – život kakav bi trebao da bude.

Izbor za one koji znaju šta žele

Posedovanje nekretnine u okviru Luštica Bay-a donosi sve povlastice života na obali. Iris Residences nude dom sa pogledom na more, dizajniran do najsitnijih detalja, dom koji obećava najlepša iskustva tokom cele godine. Funkcionalna perfekcija, esencija hedonizma, estetika bez premca! Ovi novi domovi će biti završeni u fazama, tokom 2024. i 2025. godine, a predstavljaju investiciju za ceo život za vas i naredne generacije, uz mogućnost useljenja odmah po završetku gradnje, tokom perioda otplate.

Nakon useljenja, narednih dvanaest meseci, vlasnici nekretnina imaju mogućnost da odmah uživaju u svom domu, ili da se priključe programu izdavanja pod menadžmentom Luštice Bay, i time dobiju priliku za povrat na investiciju zahvaljujuci prihodu od rentiranja.

Sigurna investicija

Luštica Bay je internacionalna zajednica sa rezidentima iz četrdeset šest zemalja sa svih meridijana, i jedinstvena enklava u kojoj komšije postaju prijatelji i uživaju u detaljima svakodnevice. Orascom kao vizionarska i liderska kompanija koja stoji iza ove investicija i kreira ovaj grad, u svom portfoliu ima već nekoliko ovakvih projekata u Egiptu, Omanu, Švajcarskoj, i mnogim drugim zemljama, i uživa poverenje globalne javnosti kao siguran investitor.

Fotografije: Promo

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *