понедељак, мај 27

Na Sajmu turizma u Nišu veliki broj turističkih predstavnika iz zemlje i regiona


Postavio Energy press Foto E.V.

Tradicionalna 24.-ta po redu, manifestacija pod nazivom ‚‚Međunarodni sajam turizma u Nišu‚‚ biće održana od 30.marta do 01.aprila u hali „Čair“.Svečano otvaranje biće upriličeno u četvrtak, 30. mart 2023. godine u 11.00 sati „.
Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Severna Makedonija, koja će predstaviti svoju kulturu i turističke lokalitete.

Tokom tri sajmska dana predstaviće se više od 150 izlagača iz Srbije i regiona, turističke organizacije, turoperatori i turističke agencije, organizatori aktivnog odmora i manifestacija, hotelijeri, vinari, proizvođači suvenira i mnogi drugi.

Organizatori su najavili veoma bogat program tokom trajanja manifestacije:

Nakon svečanog otvaranja manifestacije u Hotelu Tami Residence: održače se 4. Međunarodna konferencija o turizmu: Predavanja Biznis u turizmu – najbolje evropske prakse”, i „Izazovi u MICE industriji nakon pandemije i značaj razvoja MICE industrije za turističku destinaciju“. Dan kasnije od u Hali „Čair“biće održana promocija popularne manifestacije Dani bureka.Ovom prilikom predstaviće se i delatnici domaće radinosti i zanatlija iz Niša.
Nakon toga,na istom mestu održaće se predavanje o kulturnom turizmu. Nove postavke na Arheološkom nalazištu Medijana i ostalim lokalitetima Narodnog muzeja Niš;Biče reči i o aktuelnim problemima vodičke službe u Srbiji.

Zatim sledi predavanje „Storytelling u turizmu – priča koja prodaje“. Poslednji dan Sajma je subota, 01.april 2023. godine.

Sajam će biti otvoren od 10.00 do 19.00 sati, ulaz za posetioce je besplatan.Pokrovitelj ove tradicionalne, turističke manifestacije je Grad Niš a organizator Turistička organizacija Niš.

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *