понедељак, мај 27

Srpska dizajnerka Nina Rajak predstavila Srbiju na velikoj modnoj reviji u Kataru

IZVOR CityMagazine

Nina Rajak predstavljala je Srbiju u Kataru na najvećoj modnoj reviji koju je ikada organizovala Karin Rojtfeld. Qatar Fashion United by CR Runway održan je 16. decembra na glavnom stadionu Ras Abu Abud, kao spoj mode, fudbala i kulture između polufinala i finala FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. 32 dizajnera iz najrazličitih zemalja, 80 modela, među kojima su bile Adriana Lima, Alesandra Ambrosio, Izabeli Fontana, te najpoznatije modne kuće na svetu kreirale su fashion show koji su iz prvog reda pratili Dejvid Bekam, Ronaldo, Al Majasa bint Hamad Al-Thani, ali i izvođači poput Post Malone-a i Dj Snake-a.

Specijalno za ovu priliku Nina Rajak je u kolaboraciji sa brendom Off White kreirala dreskoji je na pisti nosila Mina Cvetković, naš top model koji živi i radi u Njujorku. Jedan od naročito zapaženih look-ova bio je i Nina Rajak custom-made lateks komplet koji će se uskoro naći u prodaji. Na ovaj način, Nina je reprezentovala svoj prepoznatljivi nekonvencionalan dizajn, 3D forme i futurističke materijale koji u kombinaciji sa crnom bojom i glam rock dodirom čine njen modni pečat.

„Neizreciva mi je čast da je tim Karin Rojtfeld odabrao baš mene da predstavljam Srbiju na ovoj spektakularnoj modnoj reviji. Simbolično, poziv je stigao nakon što smo obeležili 10 godina brenda, te je ovo bila samo potvrda da se sav trud i rad isplatio, ali i vetar u leđa za budućnost. Organizacija je bila besprekorna – svaki od 32 odabrana dizajnera je bio drugačiji, svoj i autentičan, a tu su bili i brendovi Prada, Saint Laurent, Versace, Loewe, Dior, Burberry, Victoria Beckham, Giorgio Armani, Moschino, Tom Ford, Miu Miu, Fendi, Valentino… Imala sam priliku da porazgovaram i sa Karin, i sa princezom Al Majasom, te da upoznam mnogo važnih ljudi iz celog sveta što mi je kreiralo iskustvo za ceo život. Zaista ostvarenje snova, ali tu se ne zaustavljamo, jer ovakva dešavanja uvek bude entuzijazam i motivaciju da nastavimo da gradimo uspehe na mnogo širem, internacionalnom tržištu’’, kaže Nina.

Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *