понедељак, мај 27

Pronalaženje najznačajnijih čeških proizvoda u Pragu

postavio Beli Andjeo Info

Evo kako da pronađete umjetnost, staklo, cipele i nakit

Kada putujete u Prag, bez obzira na doba godine, možete kupovati poklone kako biste svoje ljude vratili kući. Razmotrite ove ideje za češke poklone koje možete lako pronaći tokom putovanja u Prag.

Češki Garneti

Češko staklo i kristal

Češko staklo i kristal mogu biti praktični, ukrasni ili oboje. Kutije od vina ili čaše za piće mogu se kupiti u nekim prodavnicama. Prodavnice specijalizovane u češkoj staklu i kristalima takođe će imati komade izrađene od umjetnina dostupne za prodaju. Pokušajte Novi grad ako tražite češku čašu i kristal i upoređujete cene i kvalitet pre nego što se naslonite na komad ili set koji će vam se vratiti.

Druga mogućnost je češki i kristalni nakit. Tražite ogrlice od ogrlice, narukvice i naušnice. Cene i kvalitet se u velikoj mjeri razlikuju od trgovine do skladišta, tako da kupite kako biste upoređivali svoje opcije.

Izzet Keribar / Getty Images

Češke lutke

Marionete se mogu kupiti u raznim prodavnicama u Pragu. Ručne lutke mogu biti prilično skupe, ali ove sofisticirane igračke su pune ličnosti. Lutkarski zanatnici provode dugo vremena izrađujući ove izrazite „igračke“, stavljajući mnogo razmišljanja u izraz lica i odeću. Oni čine jedinstvene božićne poklone za teško za kupovinu na svojoj listi.

Botanicus Beauty Products

Botanicus – Prag. CC BY-NC-SA chrisfreeland2002

Kozmetički proizvodi Botanicus su organski proizvodi proizvedeni u Češkoj od prirodnih sastojaka. Botanicus ima različite lokacije u Pragu koji prodaju sapune, losione, šampone i druge proizvode za ljepotu. Koristite ih kao čuvanje stvorenja ili prezentujte vašu voljenu osobu sa poklončkom za borove poklone punjene bogatstvom.

Podeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *